Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der er rigtigt mange danskere som hvert år tager ud og oplever verden via såkaldte backpacker rejser. Her tager de ud alene eller sammen med en rejsemakker og oplever en del af verden, hvor de måske ikke ville tage hen, hvis de bare skulle på afslapningsferie. På en backpacker rejse kommer man ud i primitive dele af verden, hvor man oplever helt andre sprog, andre kulturer og andre former samfund. Men når man rejser alene eller ganske få sammen, så er det meget vigtigt, at man er klar til at kunne hjælpe sig selv eller dem som man rejser med. Læs mere om fyldestgørende førstehjælpskurser her.

Intet mobilsignal

Når man rejser helt ude i de kanter af verden, hvor det ikke er sikkert, at der er mulighed for at ringe efter hjælp, så er det uhyre vigtigt, at man ved hvordan man enten kan hjælpe sig selv eller hjælpe andre. Hvis man rejser alene vil mange måske tænke, at det er fatalt, hvis man hvis man kommer slemt til skade, men der er heldigvis kurser som ikke bare fokuserer på normal førstehjælp men også hjælper en til at kunne klare sig i ekstreme situationer.

Forskellig førstehjælp til forskellige lande

Den klassiske backpacker ferie går til varme eksotiske lande som Australien eller Asien, men et lille antal af folk vælger en anden form for rejse, de tager mod køligere klimaer dom fx Grønland eller Sibirien. Disse klimaer passer måske ikke perfekt på den klassiske backpacker, da disse rejser måske passer bedre til en overlevelsestur, som man ikke bare lige tager på. Men uanset er der forskellige faktorer, man skal tage højde for afhængigt af hvilket sted man tager hen. Hvis man tager mod varme himmelstrøg, er det kritisk, at man drikker nok vand, så man ikke dehydrere, hvilket vil være katastrofalt, hvis man gør det alene. Modsat vil det være enormt vigtigt at holde sig varm og tør i kolde lande, så man ikke bliver nedkølet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here