kør-selv ferie

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Har du og din familie sat jer for at den næste ferie skal være en kør-selv ferie. Hvis i har prøvet det før, så ved i også at der er ikke noget der er mere frustrerende, end når man køre forkert, når man er i udlandet, hvor man overhovedet ikke er sted kendt. Vejene i udlandet bliver omdirigeret, restaureret, eller udskiftet lige så i udlandet, som her hjemme i Danmark – og det er meget svært at være opdateret på, da det ikke er veje, som vi bruger til dagligt.

Sørg derfor for, at du har det rette navigationssystem, som er opdateret på de seneste vejændringer i europa, så du ikke bliver vist et forkert sted hen, eller bliver forvirret over navigationens befaling, når det ikke er muligt i praksis. Der er to muligheder for dig, som du kan læse herunder.

Køb en ny hardware.

Hvis dit GPS-system efterhånden har mange år på bagen, så er det muligvis en rigtig god ide at få udskiftet hele hardwaren, og få udskiftet til den nyeste teknologi. Selvom du kan opdatere dit system, så systemet er up-to-date med vejene, så kommer der løbende nye funktionaliteter som hele tiden forbedre navigationsoplevelsen, og gør din bilture endnu mere behagelig. Sørg derfor for at få fat i en ny hardware, hvis dit GPS-system er mere end 5-6 år, så du er sikker på at have de bedste funktionaliteter.

Opdater softwaren

Er dit GPS-system omvendt yngre end 5 år, kan du sagtens nøjes med at opdatere softwaren, så navigationen hele tiden er up-to-date. Hvis man kun køre til udlandet én gang hver halve eller hele år, eller måske sjældnere – så er det en god ide at gøre hver gang i skal afsted. Vejene i udlandet er i konstant udvikling, for at gøre det smartere for alle bilisterne, og det betyder altså også ændringer i hvor vejene føre hen, og at der er omdirigering, ved evt. arbejde.

Skal du have gjort en af disse tiltag? Så kan du finde alt det udstyr som du har behov for lige her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here