Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Mange teenagers værelser er plastret til i plakater af deres idoler, og mange tusinde kroner går fra lommepengene til at få al merchandise fra deres favoritkunstner, men nu skyder en ny trend frem, hvor voksne fans bruger store summer for at se deres idoler – nogle gange helt tæt på.

Mindre koncerter til markant højere billetpriser. Det er en helt ny trend, som ses indenfor rejsebranchen. For den hengivne fan er muligheden for at være nær sit idol ikke noget, der kan sættes værdi på, og derfor er flere kunstnere begyndt at afholde denne form mindre koncerter, og det betaler fans gerne for.

Også på vej frem i Danmark

I Danmark ser man også, at de store danske kunstnere og deres fans mødes i nye setups, som er mere eksklusive end de, vi ellers er vant til i Danmark. Således afholder man i år på det eksklusive københavnske hotel D’Angelterre to eksklusive intimkoncerter med Rasmus Seebach og smørtenoren Burhan G.

Det er eventbureauet Grunk Event, som arrangerer intimkoncerterne, og her ser man et stort potentiale i de mere eksklusive koncerter.

– Det er første gang at vi kaster os over sådan en koncertform, men der er et klart behov i markedet, og vi kan allerede se nu, hvordan billetterne sælger godt. Både Rasmus Seebach og Burhan G er store navne, som vi er stolte over at kunne præsentere, og det bliver en helt unik oplevelse for de fans, som får sikret sig en billet, fortæller en medarbejder ved koncerterne.

Koncerterne på D’angleterre afholdes under fællesbetegnelsen “Den intime torsdag”, da de begge ligger på torsdag. Det gælder henholdsvis torsdag d. 12 oktober for Rasmus Seebach og torsdag d. 9. november for Burhan G. Billetpriserne spænder fra 2.999 kr til 3.250 kr. og selvom det er en større udskrivning, så er der også godt serveret. Mad, drikke, vine, buffet og koncert er en del af den samlede pakke.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here