Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Sommeren står i den grad for døren, og der går ikke mange uger før mange af os pakker vores kufferter og stiger ombord på fly og flyver afsted mod sydens sol og varme. Du kender det sikkert allerede, du står og kigger ned i kufferten og tænker: Har jeg nu husket det hele?

Her har vi samlet en lille guide over ting, som bør være i din kuffert og som du ikke bør glemme at have med dig på ferie. Vi har ikke tænkt os at skrive om de helt åbenlyse ting som penge, pas og kreditkort, for lad os være ærlige, det er meget sjældent de ting man glemmer.

Vi har derimod samlet 3 essentielle ting, som du skal anskaffe dig, hvis du ikke allerede er besiddelse af dem – alle ting der har noget med din smartphone at gøre.

Powerbank

Hvis du er lige som langt de fleste af af os, så er dine smartphone også dit primære kamera, og det du har på dig hele tiden under ferien. Bruger du din smartphone til at optage film og tage billeder med, holder den sjældent batteri en hel dag, og da du nok ikke er i nærheden af en stikkontakt, kan det være en rigtig god ide at have en powerbank med, så du kan lade din telefon op. Har du ikke allerede en, kan du sammenligne priser på powerbanks her.

Køb et cover

Det kan sagtens være, at du er så fornuftig at du allerede nu bruger et cover for at beskytte din telefon, men ud fra statistikkerne om hvor mange smartphones der går i stykker, er der også en god sandsynlighed for, at du ikke gør.

Når du tager på ferie kan det dog være rigtig fornuftigt at investere i et, og vælg et der kan beskytte mod sand og lignende, så den er beskyttet på stranden.

Undervandsetui 

Hvis du er typen der elsker at dykke, kan du med fordel investere i et undervandsetui, så du kan tage billeder under vand. Her må du dog aldrig gå efter det billigste, men derimod det bedste. Et par hunderede kroner er nemlig meget dumt sparet, hvis det betyder at din telefon drukner, så snart du forsøger at tage et billede.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here