Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Selvom mange mennesker synes det er lettere at flyve på sommerferie, er der noget helt særligt ved at pakke bilen, spænde sikkerhedsselen og køre ned igennem Europa. Hvis du har en nyfødt eller en lille baby, kan en biltur på mange timer lyde som et absolut mareridt. Det behøver det ikke nødvendigvis at være, hvis du sørger for at forberede turen og har det rette udstyr i bilen. Her får du nogle gode tips til, hvordan køreturen med et lille barn kan blive en god oplevelse.

Køb den rette autostol

Når du skal have din baby med på køretur, er det vigtigt at have den helt rette autostol, som passer til barnets vægt og behov. Indtil dit barn er mindst 15 måneder gammel, skal barnet sidde bagudvendt i autostolen. Derfor er det vigtigt at have en autostol, som kan dette. Hvis du vil have en autostol som er brugbar længe, kan du med fordel købe en autostol, som både kan bruges til bagudvendt og fremadvendt kørsel. Derudover kan det være en fordel at købe en autostol, som kan tilbyde flere forskellige hældningspositioner, alt efter om din baby skal ligge ned og sove eller sidde op.

Ud over komfort til din baby, er sikkerheden lige så vigtig at tænke på. Dit barn skal kunne være forsvarligt spændt fast, og derudover er det en fordel hvis stolen kan sikre beskyttelse i siden, i tilfælde af en sidekoalition. Et godt eksempel på en autostol, som sikrer dit barns komfort og sikkerhed, er ROCARO Zero 1 autostol. Stolen kan bruges fra babyen er nyfødt og op til 18 kg.

Husk snacks og pauser undervejs

Når I skal sidde i bilen i mange timer ad gangen, er det vigtigt at huske lidt mad, snacks og drikkevarer, så I ikke går sukkerkolde undervejs. Babyen skal også have mad ofte undervejs. Det er en fordel at holde mange pauser undervejs, både for forældrenes og babyens skyld. Pauserne kan give chaufføren en chance for at hvile hovedet, og alle får mulighed for at strække benene og få gang i blodomløbet i kroppen igen. Hvis I holder ind ved et spisested, kan I også få jer et godt måltid. Hvis I planlægger at køre meget langt væk, er det en god idé at booke en overnatning undervejs. Ved at overnatte på vejen, får I mulighed for at få en god nats søvn og fornyet energi, så I er klar til endnu en dag på farten på de tætbefærdede motorveje.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here