Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Italien er blandt danskernes fortrukne feriedestinationer. Hvert eneste drager flere tusinde danskere mod det sydlige Europa, hvor de ender i det ikoniske støvleland. Udover de højere temperaturer som passer os danskere godt, så er Italien også propfyldt med spændende storbyer, smukke landskaber og kulturelle bygninger med fantastiske historier. Italien ligger også utroligt belejligt for danskerne, da der fra den dansk/tyske grænse kun er omkring 12 timers kørsel til den nordlige del af Italien. Derudover kan man selvfølgelig vælge at flyve hvilket vil skære en stor del af rejsetiden. Men hvad skal man så se, når man når derned? Herunder kommer der tre gode bud.  

Colosseum i Rom

Italiens hovedstad Rom er Italiens mest besøgte by, og det er der en grund til. Rom er fyldt til randen med attraktioner, og man vil nemt kunne bruge en uges tid i Rom alene. Colosseum er dog nok Roms største attraktion, hvilket kan ses på det antal turister som hvert år besøger det gamle amfiteater. Colosseum blev påbegyndt 70 e.Kr. og var fuldført 10 år senere 80 e.Kr. Colosseum blev i mange brugt til underholdning af adlen og de mange romere som dukkede op. Især gladiatorkampene var enormt populære.

Comosøen i Lombardiet

Comosøen er Italiens tredjestørste sø, og den ligger i den nordlige del af Lombardiet, hvilket vil sige, at den ligger med ganske kort afstand til den schweiziske grænse. Comosøen er i sin tid skabt af en smeltet gletcher. Comosøen er især kendt for sine utroligt smukke omgivelser som blandt andet inkluderer mange fantastiske paladser. Comosøen er derfor det perfekte sted, hvis man gerne vil leje en lækker feriebolig. Find jeres feriebolig nær Comosøen her.

Pompeji ved Napoli

De fleste kender til historien om vulkanudbruddet i år 79 e.Kr., hvor vulkanen Vesuv delvist begravede nabobyen Pompeji i lava, pimpsten og aske. I dag kan man stadigvæk se dele af de originale ruiner som står tilbage som de eneste førstehåndsvidner til verdenshistoriens nok mest berømte vulkanudbrud.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here