Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Op til at feriesæsonen for alvor begynder at presse sig på, har vi fået en del henvendelser her på redaktionen omkring e-cigaretter. Skal du ud og rejse og er du blandt de mange tusinde der damper løs på e-cigaretter, kan de nemlig godt være, at du skal være lidt opmærksom på, hvor ferien går hen. Der er nemlig flere steder, hvor det ikke er lovligt at bruge dem, og så er der flere steder, hvor du ikke kan købe væsker, og derfor skal have med hjemmefra til hele feriens brug.  Et af de steder er Australien, og her kan du læse lidt mere om reglerne down-under.

Det skal du være opmærksom på

Skal du til Australien, er det en rigtig god ide at have købt din e-cigaretter hjemmefra. For mens det ikke er ulovligt at bruge dem, så er de ulovlige at sælge og købe mange steder i landet, og kommer du af sted uden, må du dermed indstille dig på at skulle undvære. Bruger du væsker der IKKE indeholder nikotin, er det lidt lettere for dig, disse tilbydes nemlig en lang række steder.

I Queensland som er en af mange danskeres favoritter, er det både ulovligt at købe væske med nikotin, men det er også ulovligt at medbringe det til landet, og du risikerer at blive stoppet i tolden med den.

Der er forskellige regler forskellige steder, men alle steder gælder e-cigaretter også i røgfri zoner. Du kan altså ikke hive dit apparat frem, hvis der er et rygning forbudt skilt, da dette også gælder for e-cigaretter.

Generelt gælder det for lige meget hvor du rejser hen, at det kan være en god ide lige at tjekke reglerne inden, hvis du ikke vil risikere at skulle undvære det i din ferie.

Du kan læse mere om de australske regler på Ozvapour og lignende.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here