Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

For mange er ferie ensbetydende med at man skal ud og rejse, en tur i sommerhus eller noget helt tredje der inkluderer at man forlader sit hjem for en periode. Der er dog også mange danskere, der af den ene eller anden grund holder ferie hjemme. Det kan være lysten til at rejse ikke er der, det kan være, at man lige har fået et barn, eller det kan være at økonomien ikke tillader det – ja der kan være mange grunde.

Ferie hjemme med børn

Det vigtigste ved at holde ferie i en familie, er heller ikke hvor man er henne, men hvad man får ud af tiden sammen. Mindre børn vil i mange tilfælde have kæmpe glæde af at være sammen med deres forældre i langt højere grad end de vil nyde at være på ferie et eksotisk sted, dermed ikke sagt, at det ikke kan skabe stor glæde, for det kan det naturligvis godt, men man kan også sagtens hygge sig, selvom man skal være hjemme i haven.

Vi har her samlet nogle gode råd til hvad du kan lave, hvis du skal holde ferie hjemme og ikke ud og rejse, for selvom børnene vil elske at være sammen med deres forældre, så vil de også gerne lave noget, der er lidt anderledes i hverdagen, så det føles mere som en ferie.

Sommerferien kan være en god anledning til købe noget nyt legetøj børnene, der er lidt udover det sædvanlige. Det kan være alt fra et lidt større badebassin så de kan vandpjaske, hvis vejret ellers er til det. Du kan også købe en trampolin, som helt sikkert vil skabe begejstring i lang tid. Det kan være en dyr investering, men der findes også billige trampoliner som disse, hvor man ikke behøver blive ruineret, men stadig kan få underholdning til flere uger.

Kør en tur til et sted I ikke har været før.

Selvom I måske ikke har nogen planer, så er det en god ide at køre nogle ture, hvis I har en bil. Få set lidt steder I ikke plejer at være. Hvis I ikke har en bil, så tag toget eller bussen. Drop planlægningen men tag toget eller bussen til et sted du ikke ikke har været før, og se hvad det byder på.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here