Dette skal du have med på skiferien

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Når du skal på skiferie, kan det være svært at huske alle de ting du skal have med. Du skal både huske alt det praktiske udstyr samt have det helt rigtige tøj og udstyr med, så du kan holde varmen på turen. Her får du en huskeliste, som kan hjælpe dig med at huske de mest nødvendige ting til din skiferie.

Udstyr

Det vigtigste udstyr at have med på din skitur, hvis du skal løbe på alpinski, er en hjelm. Det er vigtigt at passe godt på hovedet, når du kører ned af pisterne i høj fart. Hvis du vælter, kan du komme rigtig galt af sted, så det er vigtigt at passe godt på dig selv. Ud over hjelmen, kan du med fordel medbringe et par skibriller også. Skibrillerne hjælper med at beskytte dine øjne, både mod solen, men også så du ikke får noget i øjnene når du suser afsted i høj fart. Udover skibriller og hjelm, skal du huske at medbringe ski og stave, med mindre du ønsker at leje udstyret når du ankommer. Hvis du ofte tager på skiferie, kan det være en fordel at have sine egne ski og stave, så du er sikker på, at udstyret passer perfekt til dig.

Varmt tøj

Selvom solen indimellem kan skinne på skiferien, er det oftest en kold fornøjelse at løbe på ski. Skiundertøj er et af de vigtigste lag, da godt skiundertøj kan hjælpe med at holde dig varm, samtidig med, at kroppen kan ånde og komme af med noget af varmen. Udover skiundertøj, skal du også have dig et par varme skisokker. Sokkerne skal sidde godt og være lavet af et godt materiale, så dine fødder er sikret maksimal komfort på de lange dage på ski. Som dit yderste lag skal du have varme skibukser og en skijakke, som helst skal være i vand- og vindafvisende materiale, så dit tøj ikke bliver gennemblødt af sneen, eller din krop bliver kold af den kølige vind. For at holde varmen på fingrene og ørerne, skal du have et par handsker eller luffer, også i vandafvisende materiale, samt en varm hue, der kan passe under hjelmen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here