Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der kan være mange overvejelser omkring din hund, når I skal på ferie. Skal I have den med, skal den passes og i så fald hvor. Der er ingen tvivl om, at det ofte kan være et puslespil, hvis man skal have sin hund passet. Det skal være ved nogle, som man stoler på. Om det så er familie, venner eller hundepension. Det vigtigste er, at man er sikker på at ens hund har det godt.

Tag din hund med

Hvis I ikke ligefrem skal flyve på ferie eller køre i flere dage, så kan det være et godt valg at tage din hund med på ferie. Det kan det af flere årsager. Først og fremmest er din hund en del af familien. Derfor kan det føles forkert at være væk fra den i en uge eller længere. Dernæst er du sikker på, at din hund har det godt og er sammen med sine nærmeste mennesker. Hvis I tager hunden med, så får I også vedligeholdt jeres gåture, så I samtidig får motion, når I er afsted.

Hvis I tager hunden med på ferie, så er der dog nogle ting, som I skal huske at have med. Først og fremmest skal I selvfølgelig huske sele. Det gælder også selvom I er vant til at gå tur med jeres hund løst. I skal hen til et nyt område med andre mennesker, så det er vigtigt, at I kan tage jeres hund i sele. Dernæst skal I selvfølgelig huske dens foder, vandskål og godbidder. Jeres hund plejer garanteret at sove i en lækker hundekurv, som fylder meget og som I derfor ikke lige kan tage med. I kan derfor få brug for en rejseseng, som gør transporten let for dig og behagelig for din hund. Der findes utallige slags og du kan finde den som passer til jer lige her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here