Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Inden man tager på ferie skal man rengøre og sikrer at boligen kan holde sig alene, til man kommer hjem igen. Dette er vigtigt så ting ikke står og samler mug eller rådner. Der er en masse praktiske ting man skal have styr på, også for at man kan glemme alt det praktiske derhjemme mens man er på ferie, men også for at man kommer hjem til en bolig der stadig er pæn og ren.

De vigtigste

Det vigtigste er helt klart at man ikke kommer hjem til en rådden bolig. Derfor er der nogle ting man skal sikrer inden man tager afsted. Der er fx alle planter og blomster, som skal have vand til at kunne klare sig. Man kan få nogle beholdere der ligeså stille vil dryppe vand ned på planten, så man kan efterlade den længe, ellers skal du have en bekendt til at komme og vande dem.

Så er der opvaskeren, den skal helst være tømt inden man tager afsted, sådan at der ikke står nogen sur opvask hverken inde eller udenfor opvaskeren. Hvis man ikke kan nå at tømme den, skal man lige åbne låget, ellers kommer der overskydende kondensvand til at lugte når man kommer hjem. Hvis der ligger skidt i filter eller i bunden af opvaskeren skal det også fjernes.

Derudover skal man sørge for at alle skraldespande er tømt i hele boligen, ellers vil man komme hjem til en meget ildelugtende hjem.

Udendørs

Hvis du er væk i en lang periode skal der gøres noget ved ude arealet. Slå græsset inden du tager afsted, og betal måske en bekendt for at slå græsset mens du er væk. Derudover skal planter udenfor også vandes, hvis vejret er tørt hjemme i Danmark. Har man dyr, skal de have vand og fodres.

Betal dig til hjælpen

Er opgaven lang og uoverskuelig, så kan du eventuelt bare hyre en rengøring, der kan sørge for at huset er i stand mens du er væk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here