Cetirizin

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det er efterårsferie, og måske har I besluttet jer for at pakke kufferterne og rejse på ferie. Pakningen af kufferterne er tit forbundet med noget, man glæder sig til, fordi ferien er længe ventet. Men du forbinder det måske også med noget besværligt, fordi du er bange for, at du ikke får pakket alt det, der er nødvendigt. Her er et par tips til hvordan du får pakket det rigtige.

Less is more

Du har helt sikkert hørt udtrykket før og undret dig over dets betydning. Frit fortolket betyder det, at du får mere, hvis du pakker mindre i kufferten. Det relaterer sig naturligvis til vores evne, og særligt kvindernes, til at pakke mere tøj i kufferten, end vi får brug for på ferien. Et godt råd kan derfor være, at du starter med at finde alt det tøj frem, som du gerne vil have med. Derefter sorterer du cirka halvdelen fra, og det der er tilbage, er det, du pakker i kufferten. 

De tre P’er

Pas, papir og penge. Det er de tre P’er, som du absolut ikke må glemme på ferien. Passet giver sig selv, fordi du ikke kommer langt i lufthavnen, hvis det ligger derhjemme på køkkenbordet. Papirerne er de printede flybilletter og kvitteringen på reservationen til hotellet. Og til sidst er der pengene. Nu til dags har de fleste naturligvis et dankort, hvilket gør det nemt og tilgængeligt. Men det kan også være, at du rejser til et land, hvor det er en fordel, at du allerede hjemmefra har vekslet valuta.

Husk medicintasken

Det er altid en fordel at pakke en lille taske med alle de produkter, du måske får brug for på rejsen. Den kan indeholde nødvendige ting såsom plaster, almindelige hovedpinepiller og eventuel medicin, som du tager på dagsbasis. Du kan også med fordel tage en pakke Strepsils med, som hjælper dig, hvis hotelværelsets aircondition har kørt på for højt blus. Ligeledes er det en god idé at tage et allergipræparat med på rejsen, så du er sikker på, at en allergisk reaktion ikke ødelægger ferien. Cetirizin er et populært og effekt produkt mod allergi, som afhjælper de fleste symptomer og desuden købes håndfrit.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here