Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Bor du langt fra København, har du måske ikke haft muligheden for rigtigt at besøge byen og nærområdet, hvilket er en skam. Der er nemlig rigtig meget man kan lave her, og mange historier som venter på at blive fortalt. København har tilbud til de fleste typer, og derfor er det et besøg værd.

Oversigt over samlede oplevelser

VisitCopenhagen.com kan du læse om alle de oplevelser og steder, du kan besøge i København og omegn. Her kan du læse nærmere info om stedet, samt praktiske oplysninger. Du kan også se billeder derfra, og lad dig inspirere af dem. Skulle der være nogen nye udstillinger eller ændringer, vil det også være her du kan læse om det.

En oplevelse til dyreelskeren

Hvis du elsker at se på dyr, så kan du tage en tur til Den Blå Planet. Her får du muligheden for at opleve undersøiske dyr, på helt tæt hold. Her foregår dyrelivet i høj grad efter dyrenes præmisser, og der bliver taget rigtig godt hånd om dem. Her kommer du hele verden rundt i fem forskellige oceaner, der samtidig viser dig livet under overfladen. Et besøg her, vil både give underholdning og stof til eftertanke.

Top restauranter venter på dit besøg

Det er i en by som København, at man finder nogle af de bedste restauranter i landet. Her kan du få oplevelsen af rigtig gourmet mad, og ofte med en skøn udsigt hertil. Der findes både restauranter som ligger lige ved Fælledparken og har udsigt til trækroner, eller lige ved Refshaleøen, hvor der er udsigt til vand på alle sider. I København kan du finde Michelinrestauranter med op til tre stjerner. Det er altså mad på yderst højt niveau og en oplevelse værd.

Ture på vandet

København er jo en havneby, så hvorfor ikke opleve byen fra vandet? Der findes mange forskellige guidede ture, hvor du hurtigt kan komme rundt og se de helt store attraktioner. Du kan blot læne dig tilbage og nyde turen, mens du passende får interessante og informative informationer om dine omgivelser. Dette er en nem måde at se en hel masse på en time, uden at skulle anstrenge sig det store.

Når vejret ikke er med dig

Selvom vejret slet ikke er til udendørs ture og aktiviteter, så kan du stadig godt finde ting at lave. Det er måske netop på en regnvejrsdag, at du skal besøge nogle af de mange kunstmuseer der findes i København. Det kunne for eksempel være Statens Museum for Kunst, hvor du kan opleve de helt store danske kunstnere gennem tiden. Hvis du er til mere moderne kunst, kan du også besøge ARKEN, som også viser kunst fra nye talenter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here