Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Lige nu nyder de fleste danskere et par velfortjente ferieuger efter et travlt arbejdsår. Vejret her i Danmark er skønt, så det er heldigvis ikke nødvendigt at vende næsen mod syden for at få lidt sol og varme. Hvis du holder ferie herhjemme, er der mange spændende ting at give sig til, og én af dem er at lægge vejen forbi Odense på Fyn.

Ét stort eventyr

Odense er Danmarks tredjestørste by, men det glemmer man tit, når man går ned gennem de hyggelige gader. De byder på både kulturelle og historiske elementer, og en gåtur i Odense er i sig selv en oplevelse. Odense er også H.C. Andersens fødeby, og det er man ikke i tvivl om. Eventyrlige elementer er nemlig at finde rundt omkring i hele byen, ligesom man kan besøge forfatterens fødehjem på Hans Jensens Stræde.

Smag på Odense

Ud over at være en fryd for øjet byder den fynske hovedstad også på helt særlige smagsoplevelser. Besøg et af de fantastiske spisesteder i Odense når det er tid til en lille pause fra gadebilledet. Gå for eksempel på opdagelse i de mange små restauranter i passagerne i gågaden eller i det gamle kvarter omkring Nørregade. Mulighederne er mange, og uanset, om du er til traditionel dansk mad, street food fra hele verden eller bare en kæmpe softice, finder du det hele i Odense.

Noget for alle

Odense er en by med mange muligheder, og der er masser af ting at give sig til. Det betyder, at både voksne og børn i mange timer kan lade sig underholde i den fynske by. Tag en tur i ZOO, besøg havnebadet, gå på museum eller udnyt de mange shoppingmuligheder. Der er nok at lave i Odense, og det er en by, man har lyst til at besøge mere end én gang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here