Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der er mange ting, der kan gøre en ferie sydpå helt perfekt og være med til at skabe minder for livet for hele familien, men der er desværre også mange ting der kan være med til at ødelægge en ferie.

En af de ting der virkelig kan være med til at ødelægge hele eller dele af en ferie, er solen. Er man sydpå er solen et must, og er der ingen sol, vil mange være tilbøjelige til at betragte ferien som en flad oplevelse, hvis man pludselig får en masse regn, for så kunne man jo lige så godt være blevet hjemme, ik?

For meget sol er værre

Der er dog en ting der er værre end for lidt sol og regn, og det er for meget sol. De fleste har nok oplevet at blive solskoldet, og er man sydpå i Spanien, Grækenland, Tyrkiet eller lignende, kan man hurtigt komme ud for at ryge ind i nogle slemme forbrændinger, hvis hvis man passer på. Det kan hurtigt ødelægge flere dage, hvis man bliver slemt forbrændt og er nødt til at holde sig indendøre. Det bedste råd er naturligvis at holde sig ude af middagssolen og bruge masser af solcreme med høj faktor.

Værre for børn end voksne

Har du små børn med ud og rejse, er der endnu større grund til at være opmærksom på dette. Børns (og især små børns) hud er langt mere sart end os voksnes der har været vant til solens stråler i mange år.

Små børn kan derfor meget let få meget slemme forbrændinger, og har du først én gang haft et barn med røde solskoldninger og brandvabler, så ved du godt hvor forfærdeligt dette er.

Her er det ekstra vigtigt, at dine børn ikke løber rundt i middagssolen, hvor de lynhurtigt kan blive forbrændt slemt af solen. Hvis i er meget på stranden, skal der masser af solcreme til og gerne minimum faktor 40. Løber børnene hele tiden i vandet ryger solcremen dog af, også selvom den er vandfast. Det er derfor en rigtig god ide at bruge soltøj, der har en høj UV beskyttelse. Det danske mærke Petit Crabe, der forhandles her, er blandt de bedste mærker på markedet.

Tøjet er både meget elastisk og let, så det ikke er generende for barnet at have det på, og derfor vil du heller ikke have svært ved at få børnene i det. Beskyttelsen svarer til faktor +50, og dækker alle de store dele af kroppen og tilføjer I så lige en solhat, er alt i den fineste orden og i slipper for en ferie med skrig og søvnløse nætter.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here