Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Den bedste sprogundervisning har du i lommen. Med den rigtige app, opdager du hurtigt, hvordan en ganske beskeden indsats kan lære dig et nyt sprog. Praktisk, inden ferien.

Ferie er en fantastisk opfindelse, hvor du har mulighed for at få hverdagen lidt på afstand. Jo længere du tager væk, og jo længere du er afsted, des større pusterum får du. Sproget vidner som regel om, hvor langt du er fra dine vante omgivelser. Kan du ikke det lokale sprog, kan det have en komisk effekt på dine omgivelser, men i værste fald kan det have langt alvorligere konsekvenser, hvis ikke du kan begå dig på modersmåle.

Sådan lærer du sprog online

Men hvordan tager man springet fra at være en uvidende turist til at kunne nogle gloser og imponere lokalbefolkningen? Svaret er let; der er rig mulighed for at lære sprog online, hvis du henter en sprog-app, som kan hjælpe dig med at lære lokalsproget. Men hvilke apps skal du så hente? Det får du et par bud på her.

#1: Duolingo
Duolingo er vel nok den mest populære sprog-app, der er på markedet. Den fungerer ved, at du tager forskellige sproglektioner, hvor du lærer, hvordan du læser, skriver, lytter og taler det sprog, du har valgt. Du begynder med de grundlæggende verber, udtryk og sætninger. Med Duolingo er dét at lære et nyt sprog en leg.

#2: HiNative
HiNative er en Q&A-app, hvor du kan spørge lokale om ordstillinger og udtale – ja, praktisk set alt, hvad du har brug for at vide. Det eneste, du skal gøre til gengæld, er at besvare deres spørgsmål. Det er et enkelt og effektivt koncept, der har over 100 sprog. Garanteret også det, du gerne vil lære.

#3: Memrise
Memrise er endnu en sprog-app. Den fungerer nogenlunde som Duolingo, men takket være spillets udformning hjælper app’en dig med at huske nye ord og udtryk, så de passer til dine behov. App’en har over 100 sprog.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here