Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der findes ikke meget her i livet, der er bedre end at rejse, hvilket du nok kan skrives under på, da du læser med på denne dedikerede rejseside. Hvis du havde råd, rejste du nok endnu mere end du gør nu. Faktisk er det stort set en af de ting, som alle nævner de gerne ville gøre med af, hvis de havde flere penge og mere tid – at rejse.

Der er noget der tyder på, at Københavnerne er blandt dem der gerne vil rejse mere, også selvom de ikke nødvendigvis har pengene til det. I hvert fald blev der tilbage i august lavet en undersøgelse om, hvad vi danskere låner penge til. I undersøgelsen kom det frem, at jyder måske er lidt mere praktiske anlagt og typisk låner til håndgribelige ting som en bil, mens københavnere i langt højere grad optager forbrugslån hvor pengene på at rejse. Hvis du overvejer at låne til din næste rejse, så kig eventuelt her, der er nemlig meget stor forskel på, hvad det kan komme til at koste dig-

Vil københavnere hellere rejse end jyder?

At Københavnere i højere grad finansiere rejser, hvor jyder køber biler,  kan naturligvis også hænge sammen med, at københavnere ofte ikke har det samme behov for at købe eksempelvis biler, da det sjældent er en fordel med en bil i de største danske byer, og det er hurtigere at komme rundt med offentlig transport.

Undersøgelser viser nemlig, at Sønderjyder eksempelvis rejser lige så meget som Københavnere, og at det måske i højere grad kan kædes sammen med, at jyder er bedre til at passe på pengene og til at spare op, end at rejse for lånte fjer så at side. Generelt er fynboer det folkefærd der rejser mindst, hvilket naturligvis kan hænge sammen med, at afgangene fra lufthavnen på Fyn er væsentlig færre end fra Billund og Kastrup.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here