Shutterstock
Shutterstock

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hvis du har været ude og flyve i længere tid, så ved du også hvor vigtigt det er med de rette høretelefoner, i hvert fald hvis man vil have glæde af de film, der er ombord eller ens iPad eller lignende. I et fly er der meget støj, og det kan være svært at følge med i en film eller høre den musik man gerne vil.

Det kan være svært at få noget ud af film eller musik med almindelig små plugs, og det er mere eller mindre umuligt med dem der udleveres af flyselskaberne, der mildest talt er af tvivlsom kvalitet.

Hvis man vil have den fulde oplevelse, og mulighed for at lukke støjen fra flyet og eventuelt fra skrigende børn ude, er man derfor også nødt til at investere i nogle gode hovedtelefoner, der lukker støjen ude og sikrer, at man kan nyde en god film, så flyturen føles lidt kortere. Det er dog langt fra lige meget hvilke du køber. Du kan læse test og anmeldelser af høretelefoner her.

Det skal du tænke på

Der er især to ting du skal tænke meget over, når du skal vælge høretelefoner. Før det første skal de lukke lyden ude, hvilket bedst sker, hvis du vælger nogen der dækker hele øret, så der ikke kommer lyd ind. For det andet skal de være behagelige at have på i lang tid. Hvis de strammer for meget eller lignende, kan 10 timer i et fly lige pludselig være meget lang tid.

Det optimale valg er for mange at vælge en model med noise reduction, der lukker alt lyden ude og sikrer at man kun høre det, der bliver sendt ud gennem jackstikket. Bose er blandt de producenter, der laver disse modeller bedst, men prisen er også derefter, og ikke nødvendigvis altid det bedste valg. Så læs nogle anmeldelser inden du vælger.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here