Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Industriferien er lige for døren, og mange danskere har allerede besluttet sig for, hvor de skal tage hen. Her får du et overblik over, hvilke lande og byer, der er de mest populære destinationerne for de rejselystne danskere.

Europæiske lande er de absolutte favoritter

Danskerene er generelt vildest med at besøge Italien, Kroatien og Spanien, når det falder å valg af land. Storbyerne er dog anderledes placeret geografisk. Her er det Barcelona, Alanya og New York, der topper på listen over danskernes mest populære rejsedestinationer.

Når det kommer til de øer, danskerne besøger mest, er det Mallorca, Kreta og Sardinien, der er de mest besøgte.

Trivago står bag undersøgelsen

Undersøgelsen er foretaget af rejseportalen Trivago, der er blandet de mest populære i Danmark, omend Skov Rejser, der arrangerer billige charterrejser fra Tyskland, er en populær — dog anderledes — pendant.

Trivago har desuden offentliggjort, at antallet af hotelsøgninger i forhold til specifikke lande er højest i Italien. Herudover er det de italienske øer Sicilien og Sardinien blandt de mest besøgte.

Ø-feriernes konge er Mallorca

Mallorca er den største ø i Spanien, hvorfor det ikke er underligt, at det netop er denne ø, der er den mest populære. Her er desuden adskillige muligheder for underholdning. Du kan cykle øen rundt, besøge smukke seværdigheder, tage til Magaluf og feste, nyde lækre tapas i øens største by, Palma, eller bare tage en slapper sammen med familien på paradisstrandende i Alcúdia-bugten, der vender mod nord.

Storbyferie i Barcelona er også populært

Barcelona er danskernes yndlingsstorby. I hvert fald hvis vi skal stole på de statistikker, Trivago har offentliggjort. Her har du mulighed for at kombinere badeferie med pulserende byliv, og samtidig er der masser af kultur på tapetet, hvis det skulle friste.

Hvor skal du hen til sommer? Skriv en kommentar herunder og lad andre inspireres af dine planer.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here