solafskærmning

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Sommeren er en dejlig tid og er en tid som mange af os glæder os til. Solen er dejlig, men hvis den skærer i øjnene, når du ser tv, spiser aftens mad eller, værre endnu, bleger dine møbler og tæpper, kan det blive problematisk. Der findes flere måder at holde solen ude på, både når du er hjemme men også når du rejser på ferie. Et godt råd, kan være at finde en form for afskærmning. Læs med her.

Der findes mange måder at skærme af for solen på – udfordringen kan måske være at vælge den helt rigtige løsning til netop ens egen bolig. Ligesom så med så meget andet i, er det ofte et spørgsmål om smag og temperament, da der findes alt fra klassiske persienner til rullegardiner til mørklægning og nye justerbare modeller, der nærmest går i et med vinduet.

Uanset, hvad du foretrækker, kan du vælge at kombinere flere forskellige gardintyper i dine vinduer – f.eks. kan du have en markise udendørs, som både skærmer af for solen og holder tørvejr på terrassen. Eller et rullegardin med mørklægning indvendig – og som en dekorativ afslutning almindelige gardiner til at trække for efter behov.

Hvad skal du være opmærksom på når du vælger gardiner? Vi har sat 5 vigtige ting op nedenfor:

  • Hvilken slags vinduer har du? Størrelse, form og designet?
  • Hvilket rum skal have gardiner? Er det soveværelset, børneværelset eller et  hvor mørklægning er påkrævet?
  • Bør møbler, gulve og tæpper beskyttes mod solens blegende effekt?
  • Skal rummet holdes køligt?
  • Skal gardinet samtidig skærme for blikke udefra?

Hensigten bag gardinet i hjemmet kan være mange. Men hvis du skal skal ud og rejse er det vigtigt man finderen løsning på punkt nummer tre. Solen kan nemt ødelægge møblerne, og blege tingene, som derfor bliver ødelagt.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here