Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hvis du skal på ferie, og er hundeejer, og denne skal med dig på ferie, er det en rigtig god ide at have et ekstra hundetegn med i bagagen. Som du jo nok ved, er det er lovpligtigt med et hundetegn. Så din hund har selvfølgelig allerede et på. Der er da også en ret stor sandsynlighed for, at den aldrig har tabt det, da de jo typisk sidder ret godt fast.

Alligevel er det en god ide at have et ekstra med. Hvis du eksempelvis er i et sommerhus et sted langt væk fra jeres normale hjem, og din hund løber væk, kan den have svært ved at finde hjem, hvis det ikke er et sted den er vant til at være. Hvis nogen finde den, og den ikke har et hundetegn på, kan det blive ganske problematisk.

Dels fordi dem der finder den, ikke vil vide hvem de skal ringe til, og ikke mindst fordi det kan  give dig en bøde på 1000 kroner for det manglende tegn. Det er altså noget billigere at have et hundetegn med i reserve, da de kan købes fra omkring 50 kroner (se mere her)

Hold din hund i snor

Generelt er det dog en rigtig god ide at være endnu mere påpasselig med at holde din hund i snor, når du er på ferie. En hund der ikke er i sine vante omgivelser er ofte lidt mere opmærksom, og ikke mindst nysgerrig. Hvis du er en god og ansvarlig hundeejer, sørger du derfor naturligvis også for at have styr på hvor din hund er henne hele tiden.

Skal du i sommerhus, kan det være en god ide at tjekke faciliteterne for hunde. For en ting er om hunde er tilladt, en anden ting er som det er velegnet til at have hunde med. Eksempelvis med en indhegnet have eller lignende.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here