Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der går ikke længe, inden sommerferien går i gang. Sol, sommer og sandstrand er ikke længere et fjernt fremtidsscenarie. De fleste danskere tager ud og rejser i deres sommerferien. Hvorfor ikke benytte tiden på at få gjort de ting ved hjemmet, der ikke er tid til ellers? For hvem siger, at du behøver at være hjemme, når der er håndværkere på besøg?

Håndværkere er både plads- og tidskrævende

Ofte kræver det tid og plads, når håndværkerne er på besøg. Og det kan være frustrerende — især hvis I er en travl børnefamilie, der benytter hjemmet i hverdagene. Alt dette slipper I for, hvis I alligevel ikke er hjemme.

Især hvis I skal have foretaget en gulvafslibning, malet væggene eller noget andet, der kræver plads og medvirker, at I ikke kan anvende hjemmet imens, er det en god idé, hvis du lader dem foretage arbejdet, mens i er udenlands.

Det skal I huske, inden I lader håndværkerne komme

Det kan dog godt virke en smule overvældende at lade håndværkerne komme og gå i dit hjem, når du ikke er hjemme. For at det bliver en så smertefri proces som overhovedet muligt, så er det en god idé at sørge for, at I har taget de fornødne foranstaltninger inden.

Aftal med håndværkerne præcis, hvad der skal laves. Skriv det eventuelt ned, så det er helt tydeligt, og der ikke pludselig opstår spørgsmål eller situationer, der kræver akut svar.

Sørg også for, at I har fjernet alle ting af værdi. Det skaber mere tryghed for jer — uanset hvor meget, I stoler på de håndværkere, I har på besøg. Spørg eventuelt hos naboen, om de kan passe på dem imens.

Tjek telefonen en gang imellem. Gerne et par gange om dagen, for at sikre der ikke opstår problemer, der kræver, at I svarer. Det skal være muligt at få kontakt til jer.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here