Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der er nok ikke den store tvivl om, at sommeren bliver meget anderledes for mange mennesker i år, end hvad de havde regnet med i starten af året. Vi ved endnu ikke om vi kommer til at kunne rejse udenlands, men meget tyder på, at nok ikke bliver aktuelt. Skulle det blive muligt, vil der i alle tilfælde nok være mange, der vil overveje det en ekstra gang.

Et godt råd lyder derfor, at du skal holde din ferie i Danmark i år. Både fordi det er mere sikkert, og at at smittefaren er lav. Men i høj grad også fordi det er godt for økonomien, både din private, men også for den danske økonomi, der er presset på grund af coronaens indtag.

Her er fire gode måder at holde ferie i Danmark på. Havde men sat næsen op efter en charterferie, kan det virke lidt skuffende. Der er dog ingen tvivl om, at der ikke er meget der kan måle sig med den dejlige danske sommer.

Ud i naturen

Der er mange dejlige steder i Danmark, hvor man kan overnatte ganske gratis eller meget billigt i shelters. Du skal bare investere i en god sovepose så er du klar til at holde ferie, hvor du er et med naturen. Du kan finde en oversigt over shelters og teltpladser på Naturstyrelsens hjemmeside.

Sommerhus

Danmark har utrolig mange lækre sommerhusområder, og det er da også en utrolig populær ferieform. I år er der meget der tyder på, at der er flere end nogensinde før der vil tage i sommerhus. Så det er en god ide at være tidligt ude.

Hotel/vandrehjem

Der er lukket nu, men alt tyder på at hoteller, vandrehjem og lignende lukker op inden for en nær fremtid. Dette er en måden til dig, der helst ikke vil lave så meget selv, men bare nyde den danske sommer.

Camping

De danske campingpladser bliver uden tvivl også populære i år, omend der godt kan komme nogle restriktioner. Vi har nogle fantastiske campingpladser rundt om i landet, og uanset om man er til natur og det primitive eller man vil have luksus, så kan man finde lige det der passer til en.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here