hindsgavl slot

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der er mange der forbinder det at holde ferie, er at tage en tur sydpå og dase på en strand. Men der findes mange andre alternativer, f.eks. at holde ferie i danmark. Når vejret i danmark er med os, er vores land intet mindre end fantastisk. I denne artikel har vi samlet nogle bud hvor og hvordan du kan holde ferie i danmark. Se budene her i artiklen.

3 gode bud på attraktioner i danmark

Tag til fyn og besøg Hindsgavl Slot. Slottet byder på fantastiske omgivelser og tilbyder weekendophold til fornuftige priser. Omkring slottet ligger Hindsgavl dyrehave som udgør et areal på 165 hektar. Her er der oplagt mulighed for at gå, cykle eller løbe en tur og undervejs kan du møde krondyr og dådyr, smuk skov, vandhuller og storslåede skrænter. Det er også muligt at tage en tur på MBT og dermed opleve naturen på bedste vis.

Du kan også besøge Skagen og danmarks nordligste punkt Grenen, hvor de to have mødes. Skagen byder på nogle af danmarks skønneste strande, med kridhvidt sand, et spændende byliv, inspirerende museer og en helt unik natur. Grenen er ikke bare smuk natur, men også et naturfænomen som ikke finder sted ret mange steder i verden. Ved Grenen mødes Skagerrak og Kattegat, og det kan ses tydeligt på bølgerne, at to have mødes fra hver sin side. Det skaber voldsomme strømforhold, hvorfor det er strengt forbudt at bade der. Man kan dog godt soppe og det er faktisk muligt at stå med én fod i hvert hav, altså Skagerrak og Kattegat.

Vores smukke hovedstad København. København er en international storby og byder på mange spændende faciliteter. Vi har det verdenskendte moderne museum Louisiana, som danner rammer for moderne kunst. Derudover er byder byen også på Strøget, som er byen gågade, der byder på alverdens butikker. Tæt op Strøget finder du ligeledes Tivoli som er går helt tilbage til 1843, og er et af den mest besøgte turistattraktioner i danmark.

Danmark er et skønt land, husk at oplev det.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here