Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

De fleste af os har efterhånden fået sommerferie, og det betyder, at vi for en stund har lidt ekstra fritid mellem hænderne. Derfor er det også en periode, hvor der er plads til de projekter, som vi ikke har tid til i den travle hverdag. Hvis du er typen, der godt kan lide at have lidt praktiske gøremål i ferien, kan du her få lidt inspiration til gode sommerferieprojekter.

Trim haven

Sommerferien og det varme vejr er en perfekt mulighed for at bruge lidt ekstra tid udendørs, og hvorfor ikke bruge tiden på at give haven en kærlig hånd? Det kan være vedligeholdelse af plæne, bed, buske eller hække, men du kan også give hegnet en klat maling og terrassen en gang olie. Uanset om du giver dig i kast med en lille eller stor trimning af haven, er det en god mulighed for at bruge lidt tid i solen uden at dovne hele dagen væk på solvognen, og desuden også en aktivitet som børnene sagtens kan tage del i.

Personlige pudebetræk

Vi håber selvfølgelig alle sammen på, at det gode vejr bliver hængende mange uger endnu, men det er der desværre ikke nogen garanti for. Skulle det ske, at vi får et par regnvejrsdage, er der heldigvis rig mulighed for at lave noget indendørs. Hvis du synes, at dit hjem trænger til et frisk pust, kan du nemt bringe lidt nyt liv ind i det. En god måde at gøre det på er, at sy dine egne betræk til sofa- og pyntepuderne i hjemmet. Hos Stofgiganten kan du finde et bredt udvalg af stof til alskens formål. Dermed har du rig mulighed for at sætte et personligt præg på dit hjem, da du helt selv kan vælge materiale og print. At sy sine egne pudebetræk er ikke svært, og du kan sagtens gøre det, selvom du ikke har den store erfaring med en symaskine – der er heldigvis rigeligt med hjælp at hente på internettet, hvor du blandt andet kan finde videoer, der guider dig gennem processen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here