Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

For langt de fleste af os, står sommerferien lige for døren. Mange er allerede så småt begyndt at gå på sommerferie, og om en god uges tid sætter industriferien ind. For mange betyder det at kufferterne eller bilerne skal pakkes, og turen går sydpå. Andre skal i sommerhuse, på campingpladser og lignende. For rigtig mange betyder det også, at det er tid til hygge med familie og venner. Endelig er der også dem der skal nyde ferien hjemme i haven, hvilket der kan være flere grunde til.

Det kan være de ikke har så meget sammenhængende ferie og det kan også være, at det er økonomien der spiller en stor rolle i valget. Ja, grundene kan være mange. At man skal holde sin ferie hjemme, betyder naturligvis på ingen måde, at den ikke kan blive fantastisk, for der findes masser af ting at give sig til. Især hvis man har en have, og at vejret bliver godt med masser af solskin.

Her får du nogle gode råd til, hvilke spil i kan fordrive tiden med hjemme i haven til sommer. Har du selv nogle gode råd, er du mere en velkommen til at komme med dem i kommentarsporet herunder.

Kroket

En af de helt store klassikere, når det kommer til havespil er kroket. Det findes i mange forskellige udgaver, og hvor det klassiske måske virker lidt støvet og kedeligt, så er det altså også i andre varianter. Det findes eksempelvis i en fodkroket udgave, hvor ringene er lidt større og det samme er boldene. Sjovt til dem der er lidt fodboldgale.

Stigegolf

Inden for de senere år er stigegolf blevet mere og mere populært, og det er da heller ikke så svært at forstå. Det er lige til at gå til, og man kan sågar gøre det med en hånd fri, så man kan holde en øl, et glas hvidvin eller hvad der nu måtte friste. Hvis du er i tvivl om hvad det lige er stigegolf er, kan du se det her.

Kongespil

Ligesom kroket er kongespillet eller vikingespillet en gammel traver. Det klassiske spil, hvor man skal vælte de andres små “bønder”, og til sidst rammer kongen kan få blodtrykket op hos selv den mest rolige. Sjovest hvis man er minimum 4, så man danner hold og ikke kun spiller 1 mod 1.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here