Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Thailand er et skønt land at tage på ferie i, særligt hvis man kommer fra Danmark. Der er så stor en kontrast mellem de to lande, at man allerede ved ankomsten føler, at man er kommet langt væk hjemmefra. Strålende natur, udsøgt streetfood og en yderst rig kultur. Så kan man ikke bede om meget mere. Thailand har masser at byde på, og her kan du læse mere om, hvad du kan finde i landet.

Find den ideelle rute og læg et budget

Thailand er et stort land at rejse i, og der kan være mange spændende ting at opleve og steder at se. Det kan man hurtigt bruge mange dage på. Start med at kigge på diverse rundrejser Thailand, og find ud af hvilken rute du gerne vil tage. Skal det være få stop, hvor du tilbringer mange dage, eller flere stop med mindre tid? Det er helt op til dig. Pas dog på at det hele ikke bliver for forhastet.

Når du har valgt ruten, kan du efterfølgende lægge budgettet. Undersøg hvad det koster at komme til og fra Thailand, samt hvad prisen på kost og logi er i landet.

Hvad kan du så opleve?

Der findes som sagt mange ting man kan opleve i Thailand. Et oplagt sted at besøge kunne være hovedstaden Bangkok. Byen er kendt for sine mange markeder, stræder, templer og skyskrabere. En af de helt store seværdigheder er The Grand Palace, som førhen har været hjemmet for kongefamilien. Det er et enormt bygningskompleks, som pryder midten af kæmpebyen. Noget andet du kunne se, er nogle af de mange religiøse templer der findes i landet. Også i Bangkok kan du finde et flot tempel, dette er kendt som Wat Pho. Gennem disse templer kan du komme meget tættere på den buddhistiske tro og thailændernes traditioner. Men naturligvis har Thailand også mere at byde på.

Farverig og spændende natur

Det som mange besøger Thailand for, er landets utrolig flotte natur. De kridhvide strande, med palmer og krystaltblåt vand. De lange og store floder der løber igennem den vilde jungle. Et sted hvor du rigtig kan komme tæt på det vilde dyreliv. Dette kan du også opleve i Thailands enorme nationalparker, hvor du kan komme helt på vilde elefanter. Der er altså al grund til at planlægge din næste rundrejse i Thailand. Det vil være en rejse værd.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here