Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Skal du i sommerhus i år og skal du have børnene med, så har vi lavet en række gode råd til, hvordan du får den bedste ferie, og hvordan i får mest ud af serien sammen som en familie. For selvom der ikke er noget bedre end at tilbringe tid sammen med familien,

Trygge børn er glade børn

En ting du som forældre til små børn nok godt er klar over, at hvis dine børn skal være glade, skal de føle sig trygge. Dette kan godt være svært et fremmed sted, i en ny seng de ikke er vant til. Det er derfor ofte en rigtig god ide at have en rejseseng som denne med. Det er typisk en seng, de har været vant til at sove i og derfor er trygge.

Lad iPad’en blive hjemme

Det kan lyde som lidt af en udfordring, men det kan være rigtig sundt for familiefreden, at lade iPad’en ligge hjemme. Eller i hvert fald lade den ligge i bilen, når køreturen til destinationen er overstået.

Det kan være fristende at have iPad’en med som en babysitter til børnene, så forældrene kan få lidt fred og ro om aftenen, men prøv at lade den ligge hjemme. Det bliver uden tvivl lidt en prøvelse den første dag, men i får en bedre ferie som familie uden.

Lad børnene bestemme 

Det er en god ide at lade børnene medbestemmelse i forhold til hvad i skal lave. Hvis i nu er væk en uges tid, og har to børn, så lad hvert barn bestemme hvad en dag skal gå med en hel del. De vil have en langt større følelse af, at det er deres ferie, hvis de også er med til at bestemme, hvad der skal.

De vil gå og glæde sig til det bliver deres store dag, og forventningens glæde, er en af de største.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here