Vinduespudser

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Sommerferien er sæson for udlandsrejser, og det betyder desværre også, at sommerferien er højsæson for indbrud. Det er ærgerligt at komme hjem fra en skøn ferie og opdage, at der har været ubudne gæster i hjemmet. Heldigvis kan du gøre en række ting for at undgå dette, så du kan rejse på ferie med ro i maven. Vi har samlet de bedste tips til at undgå indbrud, som du kan anvende næste gang du skal på en rejse.

Få naboen til at se efter hjemmet

En af de bedste måder at undgå indbrud på, er ved at få hjemmet til at se beboet ud, selvom du ikke selv er hjemme. De færreste indbrudstyve tør nemlig at bryde ind, hvis der er nogen hjemme. En god måde at få hjemmet til at se beboet ud, er ved at få naboen til at kigge efter dit hjem, mens du er bortrejst. Det kan vedkommende eksempelvis gøre ved at komme forbi og lufte ud, tænde en lampe, trække gardinerne for eller fra, eller ved at tømme postkassen. Det kan ligeledes være en god idé at få naboen til at smide skrald i skraldespanden og parkere deres bil i indkørslen indimellem, så det ligner at der er aktivitet i huset. Alene tegnene på at der er nogen hjemme, kan i de fleste tilfælde være nok til at skræmme tyvene langt væk.

Få pudset vinduer, mens du er væk

En anden rigtig god måde at få hjemmet til at se beboet ud, er ved at få pudset vinduer, mens du er væk. Ved at få din lokale vinduespudser til at pudse vinduerne mens du er bortrejst, slår du 2 fluer med et smæk. Først og fremmest sender det et signal til indbrudstyvene om, at der er nogen der holder øje med huset, eller ligefrem at der er nogen hjemme. Hermed mindskes risikoen for indbrud. Dernæst er du så heldig at komme hjem til smukt pudsede vinduer, uden at have rørt en finger. Når du kommer hjem til et rent og pænt hus, slipper du for bekymringer når du kommer hjem fra ferie. Du kan koncentrere dig om at mindes en skøn ferie, få pakket ud og vende tilbage til hverdagen i ro og mag.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here