toilettaske til ferien

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Når du skal på ferie, er det vigtigt at få pakket toilettasken med de rigtige ting. Du bør altid købe produkter som beregnet til høje temperaturer, da solen har en hård på både hår og hud. Vi har listet en lang række produkter op, som du ikke må mangle i toilettasken på ferien. Læs med her.

På ferien er det vigtigt at have forskellige plejeprodukter med. Både forskellige cremer, som beskytter huden mod solen, men også andre beauty produkter som hårvoks, shampoo og meget meget. Vi har fundet en lang række produkter, som vi har listet op herunder:

Hårshampoo med nedkølende effekt – American Crew har lavet en lang række produkter og et af dem er deres shampoo med nedkølende effekt, som er perfekt efter en lang dag på stranden. Her går shampooen ind og køler hovedbunden, og har en nedkølende effekt på resten af kroppen.

Hårvoks som holder til sol og saltvand – Voks fra ID er har en stærk styrke og holder frisuren gennem hele dagen. Dog er den vandbaseret, hvilket vil sige at den utroligt nem at vaske ud efter brug. Dog skal du være opmærksom på, at efter den første dukkert i havet er voksen skyllet ud.

Barbergrej er et must – Selvom du normalt er langskægget, kan det være en god idé barber dig helt i bund en af de første dagen på ferien. Hvis du venter til midt på ugen, kan huden allerede være forbrændt og det kan være umuligt at barberer sig ordentligt. Det kan være en stor fordel at finde en barber gel med Aloe vera i som går ind og plejer og støtter op om huden.

Husk at få klippet neglene – en negleklipper er også et must. Selvom ens negle ikke gro meget på en enkelt uge, kan ferien være det tidspunkt hvor man har tid til at pleje sig selv, og få gjort sådanne ting.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here