Låsesmeden beskytter dig mod indbrud

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Ferietid er højsæson for indbrudstyve, og dit hjem er ikke undtaget. Vi kan alle blive ramt af indbrud, og statistikken siger, at det formentlig sker en dag. Et indbrud er en meget ubehagelig oplevelse, og der kan gå meget lang tid, før du føler dig helt trygt i dit hjem igen. Derfor er det smart at gøre lidt ekstra for at beskytte hjemmet i sommerferien. Så undgår du både en ubehagelig oplevelse og en lang slåskamp med forsikringen.

Få et sikkerhedstjek af en låsesmed

Din lokale låsesmed er ekspert i indbrudssikring, og han ved alt om forskellige typer låse og sikringer. Derfor er det en god idé at få låsesmeden til at lave et tjek af dit hus og give dig et par anbefalinger.

Det er relativt billigt at få lavet et tjek, og det kan hurtigt vise sig at være en formue værd. Med relativt enkle sikringer kan du nemlig gøre dit hus meget mindre attraktivt for indbrudstyve. En låsesmed kan formentlig også give dig tips, som du selv kan ordne inden ferien.

Sikr døre og vinduer

Døre og vinduer er indbrudstyvenes foretrukne indgange. Især døre er meget brugte, fordi det er nemt at få byttet ud af huset i en fart. Heldigvis er netop døre meget nemme at sikre. Erfaringen viser nemlig, at en ganske almindelig mekanisk lås er den mest effektive sikring.

Det bedste er, hvis du køber en type med vrider – altså en, der skal låses op med nøgle både indefra og udefra. Hvis du ikke lader nøglen sidde i, kan tyven derfor ikke lige sådan komme ud ad døren, hvis han først er kommet ind ad et vindue. Det kan få mange tyve til at opgive. For din egen nemheds skyld kan du sagtens opbevare nøglen tæt på døren, bare sørg for at skjule den.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here