Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der er intet bedre end varme temperaturer, solskin og oplevelser for hele familien. Tanzania som ligger i Afrika, er et land med skøn natur. Tanzania er fuld af oplevelser, og giver dig rig mulighed for at du kan se lige netop hvad du har lyst til. Om det er safari, madlavning eller besøg i en landsby.

Dette kan du opleve i Tanzania

Tanzania er en af Afrikas mest besøgte lande, og det er det fordi de har en helt fantastisk holdning til deres land, og ikke mindst naturen. På Tanzania safari kan man se hele deres natur. Tanzania har dyr som elefanter, elefanterne ses oftest på turene. Hvor de står i flokke og eventuelt bader i floderne på savannen. Krokodiller kan også ses, men pas på. Krokodiller er farlige, så kom ikke for tæt på. Hop i flyet til Tanzania, bliv kørt til et hotel. Det kan ikke gå for langsomt, for alting er så tæt på savannen, du kan endda få hotellet lige opad savannen.

Tag på den fedeste safari med guides

Husk dit monsterfede kamera, og giv den gas. Det sker nok ikke så tit, at du kan komme ud på en safari og se nogle af verdens mest vilde dyr. Der findes ikke ret mange ture hvor der ikke er en guide på. En guide kan fortælle omkring diverse historier, og hvilke dyr du kan se. Den guide du får tildelt, er en del af det internationale guide system. Guiden taler let forståeligt engelsk og rejsen er for store som små. Turene vil blive fastlagt hvis i er mere end 2 der vil på opdagelse. Der kan max være omkring de 6-7 i bilen, så en familie ville være perfekt at tage på safari. Opdagelses rejser er for nysgerrige familier, som elsker at udforske, og se de udenlandske kulturer.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here