Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Den danske sommer har været fuldstændig uhørt fantastisk, i hvert fald hvis man hører til dem, der er vilde med sol og varme. Juli har slået alle rekorder i forhold til varme og solskinstimer. De fleste har været vilde med vejret, i hvert fald medmindre har man har skulle sælge charterrejser. Ofte er det sådan, at der er mange danskere der venter lidt og ser hvordan vejret bliver i deres ferie, inden de beslutter sig for om de skal til Kreta, Mallorca og hvor vi nu ellers tager hen. Det forholder sig derfor også også sådan, at hvis der er skidt vejr med kulde og regn, så er rejserne voldsom dyre, fordi mange er interesseret i dem, omvendt har de i år været historisk billige, og branchen lider nok en del under den danske sommer.

Der er mange, der har valgt at holde ferie i Danmark for at nyde det historisk gode vejr, dette har naturligvis sat sommerhuse og campingpladser under et vist pres, da der har været rigtig mange interesseret. En anden ting, der også har vundet utrolig meget frem i år (og de seneste år) er overnatning i shelters, altså små beskedne hytter, typisk med tre vægge, hvor man kun lige kan sidde op. Der har været en klar trend om, at det er hipt at være tættere på naturen og det hele ikke behøver være luksus.

De er som regel helt gratis at overnatte i, men problemet har netop været, at de er steget så meget i popularitet, at der slet ikke har været nok til at dække det behov der har været. En ting man dog også kan gøre, er at anskaffe sig sit eget shelter og holde ferie lige i haven, hvilket er perfekt, hvis man har mindre børn. Det er en billig måde at supplere sin rejse på, og det kan bruges i mange mange år.

Man kan naturligvis vælge at bygge et fra bunden, eller man kan snyde lidt og købe et shelter der blot skal sættes op, hvis du ikke er den helt store handyman. Billedet her stammer fra Outdoor design der forhandler dem.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here