Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Når det kommer til at rejse, er der mange der har en tankegang, der hedder, at hvis man bestiller i sidste øjeblik, er det billigere. Dette er dog en sandhed der i den grad skal tages med et gran salt. For selvom der generelt kan være mange penge at spare på afbudsrejser og lignende, så er det ikke altid at det er en god ide, at vente til sidste øjeblik med at bestille.

Hvis du ikke køber pakkeløsninger og selv står for din rejse, er der en del ting, du med fordel kan være opmærksom på. Skal du eksempelvis bestille et hotel, er det langt fra altid, at det er en god ide at vente til sidste øjeblik. For det første risikerer du naturligvis, at der ikke er flere værelser og for det andet, er det sjældent at der er mange penge at spare. Til gengæld er der mange steder, hvor man bliver belønnet for at bestille i god tid.

Bestil hotel og fly i god tid

Bestiller du eksempelvis gennem Hotels.com er der en bestil tidligt rabat. Hotellerne vil naturligvis gerne vide, hvor mange af deres værelser, der er booket, og derfor giver de ofte hellere rabat til dem der bestiller tidligt, end til dem der bestiller sent. Har du en rabatkode til Hotels.com – kan du komme endnu billigere til værelserne.

Det samme gør sig gældende for flyrejser. Du kan naturligvis godt finde gode tilbud på flyrejser i sidste øjeblik, da de gerne vil have fyldt sæderne, så de ikke flyver med tomme fly, men i mange tilfælde er der også her gode penge at spare, ved at bestille sine flybilletter i god tid, da flyselskaberne ligesom hotellerne ofte belønner dette.

Husk desuden at søg efter flybilletter i privat browsertilstand, da flyselskaberne gemmer dine cookies og priserne derfor kan finde på at blive tilpasset dig. Har du kigget mange gange på den samme flyafgang, kan priserne godt derfor pludselig blive dyrere, da du er meget interesseret i denne.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here