5 ting

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Sommerferien er lige om hjørnet, og det er nu, du skal i gang med at finde det helt rigtige udstyr til ferien. Der er nemlig næsten ikke noget værre end at måtte købe det første, det bedste (og ofte dyreste) på ferien, fordi du har glemt badetøjet derhjemme.

Derfor har vi samlet 5 ting, som du altid bør have med i kufferten – uanset hvor du skal hen.

1: Insektspray

Uanset hvor ferien går hen, vil der være insekter. Det er ikke sikkert, de bliver generende, men hvis de gør, kan de ødelægge hele ferien med deres summen, bid og stik. Vær derfor forberedt med en insektspray særligt rettet mod det område, du rejser til.

2: Lommelygte

Hvis I sover ude, er en lommelygte eller pandelampe helt uundværlig – men hvis I bor på hotel eller i lejlighed, er den også rigtig god at have med, hvis du har brug for lidt lys om natten, eller hvis strømmen går.

3: Plaster

Plaster er en af den slags småting, som man ofte glemmer alt om – lige indtil man skal bruge det. Der er ikke ret mange ting, der kan erstatte et plaster, så tag et lille udvalg med hjemmefra, så I undgår de værste gener fra vabler og sår. Hvis du har sko med, som du normalt ikke går meget i, er det især vigtigt at være forberedt på ubehag – og det leder mig videre til næste punkt;

4: Gode sko

Det er alfa og omega, at du har gode sko med på ferien. Uanset om du er på vandretur eller badeferie, kommer du formentlig til at udforske din destination, og så er der ikke noget værre end sko, der generer og ødelægger turen. Det er altid en god idé at have et par gode vandresko, som du ved, du kan gå langt i. Hvis du ikke er klar til sådan en investering, kommer du dog også langt med et par gode kondisko eller sneakers. Overvej for eksempel et par New Balance-sko, som er lavet særligt til at støtte foden, men som også sagtens kan bruges til hverdag, når ferien er ovre.

5: Tøj til alle situationer

Dette tip gælder også uanset, hvor ferien går hen. Det er nemlig ikke kun det danske sommervejr, der er ustadigt. Du kan lige så vel løbe ind i tordenvejr på Kreta som solskin i Norge – husk derfor altid både lidt let tøj og en god, varm trøje, så du er sikret mod det værste.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here